Rejs szlakami wina i greckiej kuchni

Obecnie brak terminów

ilość miejsc wolnych:

Cena regularna:
Upust:
Cena łączna:
  • Opieka polskiego skippera
  • Ubezpieczenie OC NNW
  • Paliwo i opłaty portowe w cenie
  • Grecka licencja czarterowa
  • Posciel
  • Staz morski i opinia z rejsu

Żeglujemy w Grecji już 13 lat i wiemy gdzie podają najlepszą musakę, grillowane i faszerowane cukinie czy lamb chops-y. Proponujemy wyprawę na wyspy, gdzie potrawy przygotowuje się z miejscowych produktów, a wino pochodzi z winnic położonych na słonecznych stokach Lefkady i Kefaloni. Trasa rejsu prowadzi z Prewezy przez Vonitsę, Meganisi, Kastos, Itakę Kefalonię i Lefkadę. Na Kefalonii można odwiedzić lokalną winnicę i zobaczyć produkcję wina i na miejscu zdegustować trunki. Kuchnia śródziemnomorska uważana jest za najzdrowszą na świecie. W połączeniu z codzienną aktywnością i pływaniem jest warta poznania u źródła. Wiele załóg po rejsie na stałe zmienia swoje upodobania kulinarne. Rejs niedostępny w roku 2020

Obecnie brak terminów

ilość miejsc wolnych:

Cena regularna:
Upust: %
Cena łączna:
  • Opieka polskiego skippera
  • Ubezpieczenie OC NNW
  • Paliwo i opłaty portowe w cenie
  • Grecka licencja czarterowa
  • Posciel
  • Staz morski i opinia z rejsu
Poznaj inne oferty